Tropisk ananas møder nordiske solbær i denne lækre kolde suppe, Jeg tænkte, at jeg skulle prøve denne utraditionelle blanding, og det fortrød jeg ikke. Suppen er virkelig frisk og lækker, især på en varm dag. Og så er farven virkelig smuk. Virkelig værd at prøve
Ingredienser
Til 4 personer
- 1 stor ananas
- 2 håndfulde solbær
- 1-2 dl vand
- 4 store kugler vaniljeis
Sådan gør du
- Skræl ananassen, skær den i mindre stykker og kom den i en blender
- Skyl solbærrene og kom dem i blenderen sammen med ananas og 1-2 dl vand. Start med 1 dl vand og vurder, hvor tyk du vil have suppen
- Stil suppen i køleskabet til den skal serveres
- Server i skåle med en stor kugle vaniljeis i hver
Tip:
Jeg lavede suppen dagen før, jeg skulle bruge den. Så står den og tager farve af solbærrene og får en smuk lilla farve. Lige når suppen er lavet, er den nærmest lyserød