Avocado-bruschette

En super lækker kombination af cremede, modne avocadoer og fetaost. Virkelig nemt at lave, og du kan variere størrelsen på brødet, afhængig af, til hvilket måltid du vil servere dine bruschette. Disse lækre avocado-bruschette er fantastiske som en forret, som frokost, som en del af en brunch eller som morgenmad – fx serveret sammen med et glas chiagrød med bær/frugt. Et super godt og sundt morgenmåltid, der holder dig mæt i lang tid


Ingredienser

Pr person – hvis du serverer som frokost eller morgenmad

  • 2 skiver ristet brød
  • 1 avocado, moden
  • 1 skive agurk, skåret på den lange led med en kartoffelskræller
  • lidt feta
  • lidt græskarkerner
  • lidt friskpresset citronsaft
  • lidt olivenolie

Til servering

  • citronbåde

Sådan gør du

  1. Rist brødet og lad det køle lidt af

  1. Skræl og mos avocadoen med en gaffel og dryp derefter med citronsaft. Fordel avocadomosen på brødskiverne
  2. Pynt med agurk og smuldr feta over
  3. Drys lidt græskarkerner over og dryp med olivenolie