Salat med varmrøget laks og hindbær

Der kan komme meget lækker salat og hurtige frokostretter ud af rester -her fx lidt varmrøget laks. Jeg har næsten altid hindbær og blåbær i køleskabet - valget faldt på hindbærrene i dette tilfælde, men det kunne lige så godt have været blåbær. Og alt mulig andet frugt kunne være brugt.


Ingredienser

til 1 personer 

  • en rest varmrøget laks
  • lidt iceberg salat
  • lidt rødkål
  • 1 lille håndfuld hindbær
  • lidt oliven
  • lidt tangkugler a la caviar, jeg køber dem i Meny - der findes flere variationer
  • dressing af 1 tsk olivenolie og 2 tsk hindbær-lakrids eddike

Sådan gør du

  1. Snit salat og rødkål og læg det i en skål
  2. Skær laksen i mindre stykker og læg disse over salaten
  3. Drys hindbærrene og oliven over
  4. Pynt med tangkuglerne
  5. Rør dressing sammen og hæld over