Kold melonsuppe med frosne rysteribs og vaniljeis

En super nem og virkelig frisk melonsuppe, der vil gøre lykke efter en dejlig middag på en varm dag


Ingredienser

Til 2 personer, afhænger af melonens størrelse

Melonsuppe

  • 1 cantaloupe melon, en galia melon kan sagtens bruges, det giver blot en anden farve på suppen
  • saft af 1 limefrugt

Frosne rysteribs

  • 150 g ribs, ribbede
  • 3 spsk. sukker

Tilbehør

  • 2 store kugler vaniljeis
  • 2 spsk alkoholfri Grenadine, den med alkohol kan selvfølgelig bruges

Sådan gør du

  1. Vend ribsene med sukkeret. Frys dem ned 3-4 timer før de skal bruges
  2. Del melonen i halve, fjern kerner, skrab melonkødet ud med en ske og kom det i en blender sammen med saften af en limefrugt. Blend det til en ensartet suppe

Server suppen med en stor kugle vaniljeis og drysset med frosne rysteribs. Dryp en spsk Grenadine ud over suppe og is