En super nem og virkelig frisk melonsuppe, der vil gøre lykke efter en dejlig middag på en varm dag
Ingredienser
Til 2 personer, afhænger af melonens størrelse
Melonsuppe
- 1 cantaloupe melon, en galia melon kan sagtens bruges, det giver blot en anden farve på suppen
- saft af 1 limefrugt
Frosne rysteribs
- 150 g ribs, ribbede
- 3 spsk. sukker
Tilbehør
- 2 store kugler vaniljeis
- 2 spsk alkoholfri Grenadine, den med alkohol kan selvfølgelig bruges
Sådan gør du
- Vend ribsene med sukkeret. Frys dem ned 3-4 timer før de skal bruges
- Del melonen i halve, fjern kerner, skrab melonkødet ud med en ske og kom det i en blender sammen med saften af en limefrugt. Blend det til en ensartet suppe
Server suppen med en stor kugle vaniljeis og drysset med frosne rysteribs. Dryp en spsk Grenadine ud over suppe og is