Jeg skulle have gæster, og ville dække bordet i røde farver og lave en rød dessert. Men jeg ville også lave en eksotisk og frisk posset til dessert, men de fleste af disse er gule, da de er lavet af citrusfrugter. Så hvordan får man lige en gul dessert til at blive rød. Magi - måske, men et par dråber rød pastafarve/farve til macarons kan også bruges. Og farven kan ikke smages, så den ødelægger ikke noget.
Ingredienser
til 4 personer
- 100 g sukker
- 4 dl piskefløde
- revet skal af 1 ubehandlet limefrugt
- saft (ca. 0,7 dl) af 2-3 ubehandlede limefrugter
- 1 spsk kokossirup - jeg bruger Le Sirop de Monin, som jeg køber i Meny
- nogle dråber rød pastafarve/farve til macarones
Sådan gør du
- Kom sukker, piskefløde, limeskal og kokossirup i en gryde og kog det langsomt op. Lad det småkoge i 5-6 min. Hold godt øje med det - pludselig kan det koge over!
- Sluk for varmen og rør limesaften i.
- Lad blandingen stå i gryden i 5 min, før den hældes gennem en sigte over i portionsglas/-skåle
- Lad desserterne køle af i køleskabet i et par timer, så de sætter sig.
Pynt dine possets inden serveringen. Her har jeg brugt hindbær. da pynten skulle være rød samt lidt chokolade, som smager super godt til en frist posset