Denne posset består udelukkende af limefrugt med et touch af kokos, hvilket giver en frist og eksotisk smagsoplevelse. En oplevelse, der er værd at prøve.
Ingredienser
til 4 personer
- 100 g sukker
- 4 dl piskefløde
- revet skal af 1 ubehandlet limefrugt
- saft (ca. 0,7 dl) af 2-3 ubehandlede limefrugter
- 2 tsk kokossirup - jeg bruger Le Sirop de Monin, som jeg køber i Meny
Sådan gør du
- Kom sukker, piskefløde, limeskal og kokossirup i en gryde og kog det langsomt op. Lad det småkoge i 5-6 min. Hold godt øje med det - pludselig kan det koge over!
- Sluk for varmen og rør limesaften i.
- Lad blandingen stå i gryden i 5 min, før den hældes gennem en sigte over i portionsglas.
- Lad desserterne køle af i køleskabet i et par timer, så de sætter sig.
Pynt dine possets inden serveringen. Et lille stykke chokolade passer fremragende til den friske posset.