Limeposset

Denne posset består udelukkende af limefrugt med et touch af kokos, hvilket giver en frist og eksotisk smagsoplevelse. En oplevelse, der er værd at prøve.


Ingredienser

til 4 personer
  • 100 g sukker
  • 4 dl piskefløde
  • revet skal af 1 ubehandlet limefrugt
  • saft (ca. 0,7 dl) af 2-3 ubehandlede limefrugter
  • 2 tsk kokossirup - jeg bruger Le Sirop de Monin, som jeg køber i Meny


Sådan gør du

  1. Kom sukker, piskefløde, limeskal og kokossirup i en gryde og kog det langsomt op. Lad det småkoge i 5-6 min. Hold godt øje med det - pludselig kan det koge over! 
  2. Sluk for varmen og rør limesaften i. 
  3. Lad blandingen stå i gryden i 5 min, før den hældes gennem en sigte over i portionsglas. 
  4. Lad desserterne køle af i køleskabet i et par timer, så de sætter sig. 

Pynt dine possets inden serveringen. Et lille stykke chokolade passer fremragende til den friske posset.