Majssalat med feta og oliven

En super nem, meget simpel og samtidig meget lækker majssalat. Det tager ikke lang tid at lave den, og den passer til stort set alt, hvad du serverer salat til. Da majsene er søde, har jeg lavet en sennepsdressing uden sukker eller honning

Tip. For at indmaden af tomaten ikke skal gå til spilde, kan du sagtens gemme den i en bøtte i køleskabet et par dage og bruge den i en tomatsauce eller en salsa


Ingredienser

Til 4 personer som tilbehør

  • 1 ds majs
  • 1 lille rødløg
  • 1 mellemstor tomat
  • 10 stk sorte oliven uden sten
  • 3 spsk finthakket fetaost

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike eller anden salateddike
  • 1 stor tsk dijonsennep
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Hæld majsene op i en si og lad dem dryppe godt af
  2. Pil og hak rødløg i små tern
  3. Halver tomaten og fjern kerner/kødet med en tsk. Skær resten i meget små tern
  4. Skær oliven i små tern
  5. Skær fetaosten i små tern
  6. Kom alle ingredienserne i en skål og vend dem forsigtigt sammen
  7. Bland ingredienserne til dressingen og dryp den over majssalaten inden servering