Om mig

Jeg hedder Jette, og jeg har altid holdt meget af at lave mad, både til familie og til venner. Det er sjovt at lade sig inspirere af eksisterende opskrifter og lave sine egne versioner, og det er sjovt at kreere helt nye retter.

I min familie rejser vi meget, så mange af mine opskrifter er inspireret af vores rejser, især i Asien, Sydafrika, Mellemøsten og Italien. Det er super sjovt at sidde i et gadekøkken i Bangkok eller på en fortovsrestaurant i Venezia og prøve at finde ud af, hvilke ingredienser, der er brugt i de lækre retter, for så bagefter at lave mine egne versioner - eller spørge kokken om opskriften.

Jeg er vild med at dyrke frugt og grønt i drivhus, i krukker og i haven. Blandt andet dyrker jeg mange slags chili.  I opskrifterne opgiver jeg ikke præcis mængde og styrke, når det gælder chili, da det er meget individuelt, hvor meget chili, der skal til, for at give en spicy ret. Der findes tonsvis af forskellige typer af chili med diverse klassificeringer af styrke, så når du finder en chilitype, der smagsmæssigt passer til dig, så hold fast i den. Så er det meget nemmere at dosere. Men selvfølgelig - udfordring er altid godt.

Jeg er ofte blevet opfordret til at dele mine opskrifter og har derfor længe leget med tanken om at lave en hjemmeside. Det har jeg fået tid til nu. Jeg vil fortsat lægge nye opskrifter og ideer ud på siden, som jeg håber, du kan blive inspireret af.