Passionsfrugt dessert
En himmelsk mundfuld til at afslutte en lækker middag. Jeg er selv vild med passionsfrugt, og denne dessert er virkelig nem at lave. Man kan lave den dagen før, den skal bruges, og skal man fx have gæster, er det rart, at desserten står og venter i køleskabet
Ingredienser
Til 4 personer
- 1 blad husblas
- ½ l piskefløde
- 160 g sukker
- revet skal og saft af 1 økologisk/ubehandlet lime
- frugtkød fra 5 passionsfrugter
Til servering
- frugtkød fra 2 passionsfrugter
- evt nogle spiselige blomster eller mynteblade
Sådan gør du
- Læg husblassen i blød i koldt vand i ca 5 minutter – husblassen skal være dækket
- Imens kommes fløde og sukker i en gryde, koges op og simrer under omrøring i 6 minutter. Tag gryden af varmen
- Pres vandet fra husblassen, kom den i gryden til fløden og rør til husblassen er opløst
- Tilsæt limeskal, limesaft og passionsfrugtkød og rør det hele sammen
- Fordel cremen i 4 glas eller skåle og lad desserterne køle natten over eller indtil de har sat sig
- Inden servering pyntes med passionsfrugtkød samt evt spiselige blomster eller mynteblade