Passionsfrugtposset

Den lille, eksotiske og lækre passionsfrugt er super til possets. Og så kan man servere den med friske, halverede passionsfrugter, der er utrolig dekorative. En succes af en dessert. 


Ingredienser

til 4 personer
  • 100 g sukker
  • 4 dl piskefløde
  • ca. 0,7 dl passionsfrugt juice - jeg bruger den fra Maaza, som kan købes i Menu
  • 2 tsk friskpresset citronsaft


Sådan gør du

  1. Kom sukker og piskefløde i en gryde og kog det langsomt op. Lad det småkoge i 5-6 min. Hold godt øje med det - pludselig kan det koge over! 
  2. Sluk for varmen og rør passionsfrugt juice og citronsaft i. 
  3. Lad blandingen stå i gryden i 5 min, før den hældes på portionsglas. 
  4. Lad desserterne køle af i køleskabet i et par timer, så de sætter sig.