Det er vildt nemt og super lækkert at lave sine egne snacks, hvis man har noget dej og noget pesto. Jeg brugte færdiglavet tærtedej, og da en tærtedej oftest er rund, skar jeg den firkantet. Du kan også bruge pizzadej eller butterdej. En hjemmelavet dej er selvfølgelig også super. Jeg havde lavet basilikumpesto, så det brugte jeg. Men al slags pesto – rød eller grøn – kan bruges. Og også her – færdiglavet eller hjemmelavet. Nyd dine twisters som snacks eller fx til en herlig gazpacho eller anden suppe
Prøv fx min vandmelongazpacho, min hybengazpacho og min ananasgazpacho
Ingredienser
ca 16 stk - jeg delte dejen midt på, da jeg synes, twisterne blev for lange. Antallet afhænger også af, hvor tykke du laver twisterne
- 1 pakke færdiglavet tærtedej
- ca 4 store tsk pesto, fx basilikumpesto, hjemmelavet eller færdiglavet
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) – 225 i almindelig ovn
- Rul tærtedejen ud af papiret. Er tærtedejen rund, skærer du den firkantet
- Fordel pestoen på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel ind over. Tryk dejen sammen. Jeg delte dejen midt på, da jeg synes, twisterne blev for lange
- Skær strimler på 1½ – 3 cm afhængigt af, hvor tykke du vil have dine twisters
- Twist strimlerne, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 7-8 minutter til de er gyldne og bagte
- Afkøl dine twisters og nyd dem som snacks eller fx til en herlig gazpacho eller anden suppe