En super nem og herlig frokost denne lille pita-pizza. Man flækker pitabrødet, smører det med tomat og kommer det på, man lige har i køleskabet. Jeg havde en rest lækker italiensk skinke, men peperoni, serranoskinke, chorizopølse, laks eller andre rester er også virkelig godt. Ryd op i køleskabet og lav en lækker frokost eller brug de små pita-pizzaer som del af et tapasbord
Ingredienser
Pr pita-pizza bruges
- ½ pitabrød (groft eller hvidt) - hvis man gerne vil have en tyk bund, bruges 1 helt pitabrød
- list tomatsauce, -salsa eller tomatkoncentrat
- lidt rucola
- et stykke skinke
- lidt frisk mozzarella
- 2-3 oliven
- et drys tørret oregano
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
- Skær pitabrødet igennem, så du får 2 runde stykker (medmindre du vil have en tyk pizza, så bruger du hele patabrødet)
- Smør pitabrødet med tomatsauce, -salsa eller koncentrat
- Læg lidt rucola på, derefter et stykke skinke, lidt tynde skiver mozzarella og slut af med nogle skiver eller hele oliven og et drys tørret oregano
- Bag pita-pizzaerne i ca 10 minutter til mozzarellaen er smeltet og har fået en smule farve
Server med salat til som frokostret eller som en del af et tapasbord