En super nem og virkelig god salat med en dressing, der giver både syrlighed og salt. Salaten passer fantastisk som tilbehør til fisk og kød, men er også dejlig som en let frokostret
Ingredienser
Til 2 personer som tilbehør
- 1 dl rød quinoa
- 250 g blomkål
- 40 g rucola
- 2 spsk pinjekerner
- lidt olivenolie til at riste blomkålen i
Dressing
- saft af 1 limefrugt, ca 3 spsk
- 2 tsk olivenolie
- 2-3 tsk flagesalt
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisning på posen og lad den køle af
Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager lidt farve
Skær blomkål i små stykker/skiver og rist det i en lille smule olivenolie til det tager lidt farve. Det gør ikke noget, at det smuldrer lidt. Lad det køle af
Rør ingredienserne til dressingen sammen
Anret quinoaen på et fad. Fordel det ristede blomkål over, derefter rucola og pinjekerner
Til sidst dryppes dressingen over. Smag evt til med lidt mere salt