Salat med vindruer og avocado

Herlig salat med cremet avocado og mozzarella, sprøde, friske og saftige vindruer, sprøde rødløg og salte peanuts. En lækker blanding, der er god til alle retter, du ønsker salat til. Jeg bruger den selv ofte til fisk, fx ovnbagt/grillet laks og kylling. Salaten er også super som frokostsalat med et stykke lækkert brød til


Ingredienser

Til 4 personer 

  • 2 stk hjertesalat
  • 250 g røde vindruer uden kerner
  • 125 g mini mozzarellakugler
  • 1 rødløg
  • 2 stk avocado
  • 1 håndfuld saltede peanuts

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset citronsaft, kan erstattes af æblecidereddike
  • 2 tsk flydende honning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Skyl hjertesalaten, riv eller snit den i mindre stykker og læg disse på et fad
  2. Skyl vindruer, skær dem i halve og drys dem over salaten
  3. Skær mozzarellakuglerne i halve og drys dem over salaten
  4. Pil rødløg, halver det på tværs og skær det i tynde skiver, som fordeles over salaten
  5. Skræl avocadoen og skær den i skiver på tværs. Læg disse på salaten og drys til slut med peanuts
  6. Rør/pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over salaten