Spicy, røget hellefisk med zucchini og tomat

Endnu en nem og lækker forret. Denne gang med hellefisk. Fisken er ikke så fed som laks, så derfor er den et godt alternativ en gang imellem. Så til denne forret blev det hellefisk med grøntsager. Retten er også fantastisk som en del af en fiske-tapasmenu blot i mindre portioner
Ingredienser
til 4 personer som forret eller til 8 små anretninger til tapas
- 6 skiver røget hellefisk
- 1 zucchini
- 2 tomater
- 1 lille rødløg
Dressing
- 1 rød chili, vælg smag og type, der passer til dine smagsløg - men dressingen må gerne være spicy
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk flydende honning eller citronsirup
- 1 spsk friskpresset limesaft
- salt og friskkværnet sort peber
Til servering
Forskellige hakkede urter, jeg brugte dild, basilikum og mynte
Sådan gør du
- Hak chili med en kniv og pres hvidløg
- Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og friskkværnet sort peber
- Skær tomater, rødløg og zucchini i små tern og kom dem i dressingen
- Skær hellefisken i strimler
- Anret hellefisken i portioner i skåle eller på tallerkener og fordel dressingen over
- Pynt med hakkede urter



