Spinatsalat med pesto
En super nem og virkelig sund grøn spinatsalat med masser af sunde vitaminer og mineraler fra både spinat, grønkål og edamamebønner. Salaten passer til stort set alt, fx laks, kylling, frikadeller, and, fiskedeller og m.m.
Ingredienser
Til 4 personer som tilbehør
- 4 håndfulde babyspinatblade
- 1 håndfuld finthakket grønkål
- 100 g edamamebønner, optøede fra frost
- 1 rød peber
- 3 forårsløg
- 2 spsk pinjekerner
- 3 spsk grøn pesto *)
*) du kan lave din egen grønne pesto (find opskrifter her), eller du kan købe en grøn pesto
Sådan gør du
- Tø edamamebønnerne ved at lægge dem i kogende vand i 2-3 minutter og lad dem derefter dryppe godt af
- Skyl og afdryp babyspinat, hvis ikke du har købt det, der er skyllet
- Skyl og hak grønkål, hvis ikke du har købt det, der er skyllet og hakket
- Skyl den røde peber og skær den i små firkanter
- Skyl forårsløg og snit dem
- Vend alle grøntsagerne sammen med den grønne pesto og drys med pinjekerner