Syltede rødløg med ingefær

Syltede rødløg er helt vildt lækre og et super alternativ, hvis man, som jeg, ikke har det helt godt med alt for mange rå løg. Det er super nemt at lave disse syltede løg og man kan komme forskellige krydderier i, hvis man har lyst. En stang kanel, et par stjerneanis, ingefær, oregano, esdragon eller hvad man ellers har lyst til. Til denne opskrift brugte jeg hakket ingefær sammen med løgene


Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1 spsk hakket ingefær
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hvid eddike
  • 1 spsk frskpresset citronsaft
  • 1 tsk hele, sorte peberkorn

Sådan gør du

  1. Skold et glas med låg, hvis du sylter løg til mere end én dag og ellers brug en skål
  2. Pil løgene og skær dem i ringe og kom dem i glasset/skålen
  3. Kom eddike, sukker, citronsaft, peberkorn og hakket ingefær i en gryde og kog det op
  4. Hæld eddiken over løgene og luk glasset/kom noget over skålen og lad løgene køle af. Opbevar de syltede løg i køleskabet