Zucchiniroulader med serranoskinke og tomatpesto

En zucchini, en pakke serranoskinke, en rest hjemmelavet tomatpesto og vupti - en lækker tapas, der også fungerer fint som forret


Ingredienser

Til 3 ruller

  • 1 zucchini giver ca 6 tynde skiver, og der bruges 2 skiver pr rulle
  • Serranoskinke - 1 skive pr rulle (parmaskinke er også godt)
  • Hjemmelavet tomatpesto (færdiglavet kan også bruges, men det er super nemt at lave det selv)
  • Lidt tørret oregano
  • Lidt olivenolie til pensling


Sådan gør du

  1. Skyl zucchini og skær i tynde skiver. Læg skiverne på bagepapir på en bageplade, pensl med lidt olivenolie og drys med lidt tørret oregano. Bag dem ved 180 grader (varmluft) ca 15 minutter, så de bliver bløde og kan rulles
  2. Når skiverne er klar, lægges 2 skiver forskudt ovenpå hinanden, så rullen bliver bredere
  3. Placer et stykke skinke ovenpå
  4. Læg til sidst en stor tsk tomatpesto på og rul rouladen sammen
  5. Server evt med ekstra tomatpesto til