Tomat-svampe salat

En sund og frisk salat, der kombinerer grøntsager og frugt - en kombination, jeg holder meget af.

Til denne salat har jeg brugt dadeltomater, brune champignon, oliven og ananaskirsebær. . Salaten er simpel og hurtig at lave og kan bruges som tilbehør til fx spicy mad, da ananaskirsebærrene er syrlige og friske. 



Ingredienser

  • 20 små dadeltomater (cherrytomater kan også bruges)
  • 100 g brune champignon
  • 20 sorte oliven
  • hvidløg-chili olie (jeg bruger den fra Monini, som fås i Meny)

Sådan gør du

  1. Skyl tomater og skær dem i skiver - 3-4 skiver af hver tomat
  2. Rens champignon og skær dem i skiver. Er champignonerne store, så skær dem over i halve før, du skærer dem i skiver
  3. Bland tomatskiver, champignonskiver og oliven i en skål og hæld hvidløg-chiliolie over og bland det
  4. Pynt med ananaskirsebær. Andre bær kan bruges, og hvis ikke du lige har bær, kan melon-, ananas- eller mangotern også bruges.