Vindrue-tomat salat

En dejlig frisk salat, hvor jeg har lavet min yndlingskombination med frugt og grønt.

Til denne salat har jeg brugt grønne druer (stenfri) dadeltomater, forårsløg og persille marineret i kirsebærbalsamico. Salaten er simpel og hurtig at lave og er, med de friske druer, super god som tilbehør til fx spicy mad og retter, hvori der indgår fisk. Da jeg lavede salaten, var det til en ret med ovnbagt laks med ovngrillede grøntsager.



Ingredienser

  • 20 små dadeltomater (cherrytomater kan også bruges)
  • 200 g grønne vindruer
  • 2 forårsløg
  • nogle stængler persille
  • 2-3 spsk kirsebærbalsamico (jeg bruger den fra Hr. Skov - se billede nedenfor)

Sådan gør du

  1. Skyl tomater og skær dem i skiver - 3-4 skiver af hver tomat
  2. Skyl druerne og skær den i kvarte, hvis de er små, så skær dem i halve
  3. Skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
  4. Hak persillen groft med en kniv
  5. Hæld kirsebærbalsamico over, bland det forsigtigt og lad salaten trække en times tid, for at få balsamicosmagen til at forene sig med de andre ingredienser. Så har du en himmelsk salat.